Noutati - GWM-Club.ro

 

Haval H6 - Urban SUV – își face debutul la Dubai International Motor Show

Hover H6 Haval H6

      În data de 10 noiembrie 2011, a început cel mai mare show auto din Orientul Mijlociu - Middle East International Motor Show  -  s-a lansat într-o manieră mare, la Dubai World Trade Center.  Middle East International Motor Show are loc la fiecare doi ani. Printre brandurile participante, sunt Mercedes-Benz, BMW, Land Rover şi alte organizaţii internaţionale de branduri high-end, precum Rolls-Royce, Bentley, Maserati și alte mărci de top. Spectacolul va dura cinci zile.

 

      În cadrul acestui show, compania Great Wall Motors va fi prezentă cu o gama de 7 modele: Haval H6, Wingle 3, Florid, Voleex C30, Voleex C10, Voleex V80 si Haval M2. Standul este situat la Stand 238, Sala 2, cu 476 de metri pătraţi de spaţiu expoziţional.
 Printre cele 7 modele de la Great Wall Motors care sunt expuse, se afla noul Haval H6, la prima sa apariţie în Orientul Mijlociu. Haval H6 a intrat în piaţă în luna august a acestui an, o mașină medie/de înalt nivel, un SUV urban construit sub îndrumarea "Three-high Strategies" din "High technology, high performance and high quality",  adoptate de către Great Wall Motors şi este primul model născut în noua fabrica Great Wall Motors din Tianjin, o fabrică echipată cu tehnologie de ultimă oră.

Hover H6 Haval H6


      Haval H6 va fi primul autoturism care introduce motorizarea 2.4L benzină de la Mitsubishi în Orientul Mijlociu cu o transmisie automată cu 4 viteze. Cu un design neted, o formă de ansamblu plină de savoare urbană la modă, Haval H6 este echipat cu senzori de ploaie și de lumină, de monitorizare a presiunii în pneuri, airbag-uri frontale, airbag-uri laterale, etc. Bazat pe un SUV-ul tradiţional, Haval H6 este o maşină mai la modă cu elemente inteligente şi design urban de lux. Prin aspectul elegant și decoraţiuni interioare calde, echipamente și dotări de vârf, acesta răspunde în mare măsură nevoilor emoţionale şi funcţionale din mediul urban al proprietarilor.

Hover H6 Haval H6

      Fiind cea mai mare marca auto din China, cu cele mai multe mașini vândute în Orientul Mijlociu, Great Wall Motors a început să exporte în Irak şi Siria încă din 1998, şi este primul brand auto din China care exportă în Orientul Mijlociu. În prezent, vehiculele de la Great Wall Motors pot fi văzute în multe regiuni din Orientul Mijlociu: Irak, Siria, Arabia Saudită , Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Oman, Qatar, Yemen, etc, cele mai exportate fiind la început camionetele Wingle şi Xuan Li, ca modele principale.
 Emiratele Arabe Unite, Dubai, prin amplasarea geografică avantajoasă, precum şi a dezvoltării economice şi sociale rapide, au devenit cele mai importante piețe de tranzacţionare, transport, turism şi centre comerciale din zona . De la intrarea pe piaţă în Emiratele Arabe Unite, Great Wall Motors a obţinut rezultate bune la vânzări și menţine cea mai mare pondere de vânzări în rândul brandurilor auto a Chinei pe piața Emiratelor Arabe Unite, de mai mulţi ani.

Pentru mai multe detalii și comentarii, vă aștept pe forum!

Hover H6 Haval H6

Hover H6 Haval H6