Noutati - GWM-Club.ro

 

"Impression of Dakar" - Activitatea de succes susţinută de Great Wall Motors a ajuns la final

       La sfârşitul lui septembrie, "Impression of Dakar", activitate deţinută de către Great Wall Motors a ajuns la final în deşertul Kubuqi Inner, Mongolia. După două zile de formare şi de concurenţă, 20 de corespondenţi de curse din întreaga ţară, condusă de Zhou Yong, un campion Dakar, au completat experienţa şi concurenţa celei de-a treia curse "Impression of Dakar". Până în prezent, echipa Great Wall Haval SUV Loong a deschis un preludiu la cursa Dakar 2012. În acest an, echipa va participa la cursă cu două maşini de curse; în plus faţă de Zhou Yong, care a creat cele mai bune performanţe record pentru chinezi în cursa Dakar, un alt conducător auto de curse cu putere considerabilă va participa pentru echipa de curse Loong.
       Activitatea "Impression of Dakar" a fost concepută cu trei evenimente de drift în deşert, cu trasee care testează experienţa; comparând cu cele două activităţi anterioare "Impression of Dakar", Zhou Yong a afirmat că această cursă organizată de Great Wall Loong a devenit o activitate tradiţională a echipei.
                                             
       Din dorinţa de a înţelege cursa, Zhou Yong a interpretat filozofia cursei sale,la participarea "Impression of Dakar" : "În primul rând, sper că reporterii vor înţelege un adevăr, aceasta este o cursă în deşert, nu câştigă cei care alergă rapid, rezultatul va fi decis de către mai mulţi factori, dar primul este cu siguranţă dacă mintea conducătorului auto este clară. În al doilea rând, vreau reporterii să înţeleagă mai bine mentalitatea şi strategiile piloţilor e curse, prin experienţa personală de plimbare şi de manipulare; oricine, care participă în concurs, cu siguranţă vrea să câştige, dar trebuie să se confrunte cu necunoscute foarte mari, aşa cum ar fi să se evite greşelile prin de controlul emoţiilor, aceasta este experienţa cea mai valoroasă care ar trebui să se acumuleze ".
       Dong Ming, Preşedintele Great Wall a declarat reporterilor: ” Excelenta performanţă sportivă off-road este o calitate importantă a Great Wall Motors, aşa că menţinut echipa în cursa Dakar, pentru a servi strategiei de markenting Great Wall Motors la nivel mondial. Ideea de a construi un brand sportiv şi consolidarea de brand cu maşinile de curse off-road este o strategie de bază ale afacerii noastre.”