Despre - GWM-Club.ro

 

Un scurt istoric al producătorului de automobile GWM

       
       Great Wall Motors Company Limited este un producător de automobile chinez, format în 1976, iar în prezent este cea mai mare companie cu capital privat producătoare de automobile din China, listată la bursa din Hong Kong. Celebră pentru capacitatea economică enormă şi creşterea continuă din ultimul deceniu, Great Wall fiind unul din cele mai renumite branduri în industria constructoare de automobile.

       Great Wall nu este numai o marcă autohtonă foarte populară, ci şi una cu cel mai mare număr de maşini exportate. Compania acordă o mare atenţie extinderii pieţei internaţionale, urmărind atât creşterea volumului la export cât şi reputaţia internaţională a produsului.

       Până în prezent, GWM este cel mai bine cotat brand din China, cu vânzări foarte ridicate în Orientul Mijlociu, America de Sud şi Nordul Africii, modelele fabricate fiind exportate în peste 50 de ţări şi având o reţea internaţională de distribuţie stabilă.
În 2011, compania a atins capacitatea de a produce 800.000 de vehicule şi componente, precum şi capacitatea de a produce independent piese şi accesorii, cum ar fi motoare, transmisii etc.

       Centrul de Cercetare - Dezvoltare al Great Wall colaborează cu renumite companii de design din Europa şi Japonia, astfel încât produsele să poată fi comparabile cu alte mărci foarte cunoscute în termeni precum: aspect, siguranţă, protecţia mediului, conservarea energiei, confort în conducere, etc.

sds