Blog - GWM-Club.ro

 

Naşterea unei noi comunităţi: GWM-Club.ro

 

       Încep prin a vă mulţumi pentru faptul că aţi accesat acest site care sper să dispună de informaţiile necesare care să acopere în totalitate nevoile dumneavoastră de a cunoaşte.

Când m-am gândit să creez un club auto reprezentând marca GWM a fost un impuls în primul rând datorită faptului că îmi doream ca viitorii cumpărători, sau chiar potenţialii, să nu treacă prin ceea ce am trecut eu atunci când m-am hotărât să achiziţionez o maşină din această marcă. Şi anume, în ziua în care văzusem prima dată un anunţ cu un Hover la vânzare a fost o surpriză mare pentru mine. De ce? Pentru că sunt un mare pasionat de maşini şi rar se întâmplă să îmi scape vreun model de maşină din vedere, dar mi se părea şi mai ciudat că mi-a scăpat o marcă întreagă. Ei bine, mi s-a întâmplat. Şi nu doar că nu auzisem de ea, dar nici nu-mi aminteam ca vreodată să fi văzut pe stradă o maşină care să semene cu asta…

       Din curiozitate, am continuat cercetările… şi am căutat informaţii şi păreri o perioadă lungă de timp fără să omit vreun post de pe toate forumurile despre marcă. Fie ele venind din partea proprietarilor, cunoscătorilor, reticenţilor, sau din partea oamenilor cu prejudecăţi, eu am citit tot. Dar despre asta este vorba, despre răsfirarea informaţiilor, despre faptul că persoanele interesate de marcă, sau chiar noi - proprietarii de GWM, nu găsim informaţii concentrate si adunate despre marca noastră. Pentru mine a fost frustrant să mă confrunt cu Google-ul (mai ales cu Google Translate) pentru a afla ceea ce mă interesa şi aş fi fost recunoscător dacă ar fi existat un astfel de site românesc înainte ca eu să îmi cumpăr maşina. (M-ar fi salvat de traducerile de neînţeles din chineza, rusă şi aşa mai departe.) Avem nevoie de părerile noastre, a românilor.

       Astfel, m-am gândit să vin în ajutorul nostru, al tuturor, şi să creez acest club a cărui sferă de desfăşurare sper să cuprindă tot ceea ce avem nevoie. Un loc, un spaţiu unde să putem comunica, unde să putem desfăşura o activitate. Ştiu că piaţa GWM în România acum este aproape moartă, însă vor apărea noile modele şi la noi, şi odată cu ele, noi cumpărători. Ceea ce ne va aduce noi membrii. Eu chiar îmi doresc o comunitate a noastră, a posesorilor, a doritorilor şi chiar a curioşilor!

       În porţiunea de Forum mi-am prezentat maşina, am povestit puţin şi aici despre alegerea mea, însă am detaliat mai multe pe forum, şi, dragi colegi, vă aştept şi pe voi să faceţi acelaşi lucru. Pentru a ne descoperi maşinile, pentru a face cunoştinţă şi pentru a ne împărtăşi opiniile; opinii care pentru viitorii cumpărători cu siguranţă vor însemna foarte mult.
Vă aştept cu drag să vă alăturaţi Clubului Auto GWM!

GWM-Club.ro